Veva Gerard

Creatief uitgelicht...

Mijn echtgenoot Dieter Depraetere en ik bezielden en creëerden samen de spirituele kinderboekenreeks rond de figuur van Heksje Wijsneus...

Liesje is een heksje met een eigen willetje. Aan stoffige schoolboeken heeft ze een hekel. Het liefst trekt ze de wijde wereld in om iets te leren van de zichtbare en onzichtbare wereld om ons heen. Liesje weet best wat ze wil, maar daar zijn sommige volwassenen het niet altijd mee eens. Zij noemen Liesje dan ook liever ‘Heksje Wijsneus’.

“Heksje Wijsneus” is een boeiende en leuke reeks boeken die spirituele onderwerpen op een eenvoudige en humoristische manier naar kinderen brengt. De boeken en de bijhorende items nodigen uit om met de informatie aan de slag te gaan. Centraal thema: alle krachten en talenten die je nodig hebt in je leven, wonen diep in jezelf! Heksje Wijsneus is dan ook een geliefde reeks bij kinderen, ouders, vertellers, leerkrachten en therapeuten. Er zijn vijf titels met bijhorende items én een superzachte knuffelpop van Heksje Wijsneus.

Meer info over Heksje Wijsneus en de nog te verkrijgen boeken en items vind je via google. Enkele titels zijn helaas uitverkocht.