Veva Gerard

Creatief uitgelicht...

Op zoek naar een speelse, grappige of poëtische act voor je event? Ik laat er graag mijn fantasie op los!

Sully & Sally

Sully en Sally zijn twee foeilelijke charlatans die zich uitgeven voor de enige echte nazaten van de gebroeders Grimm! Je kan dit griezelig grappige duo inhuren voor twee soorten animatie. Ofwel zijn Sully en Sally ontvangstcomité en verwelkomen ze de mensen met prietpraatjes over de sprookjes van Grimm doorspekt met griezelgeluiden op elektrische gitaar en gekweelde liedjes. Ofwel hobbelt dit stel door het publiek met een karretje en verkopen ze per opbod stukjes rode stof van het manteltje van Roodkapje, scherven van de spiegel van Sneeuwwitje, rotte tanden van de boze wolf... om zo het 'Grimmfonds' te spekken.

Veva Gerard: Sally Grimm, Dieter Depraetere: Sully Grimm. De act kan in 'loop' herhaald worden tijdens een evenement.

Klik hier voor een filmpje van Sully & Sally: http://www.youtube.com/watch?v=AVu02HCGVM8

 

De Fezelfeeën

Tante Fien en tante Fee, twee prachtig uitgedoste feeënzussen, fezelen en smoezelen, kwetteren en kwinkelen met sprookjeszachte glimlach en fonkelende wimperopslag verhaaltjes en liedjes in de oren van al wie ze tegenkomen over geluk, schoonheid en wijsheid…

Wil je betoverd worden door deze wandelende vertelanimatie, dit sprookjesachtig spel vol fezelwijsheid? Dat kan tijdens een privé- of bedrijfsevent, festival, tuinfeest, binnen of buiten!

De act kan in 'loop' herhaald worden tijdens een evenement.